Drueagurker!
De er smukke. De stikker lidt, både stængel og blade og agurkerne selv. Og vi spiser rigtig mange drueagurker.
Vi har én række drueagurker på stativ. Og de gir' til et års forbrug.
I år blev sidste glas spist fra sidste år, da første glas fra i år blev syltet.
Vi kan slet ikke undvære drueagurker i madplanen.
Drueagurkerne bliver plukket før de bliver store.
Vi har før plukket de helt små til cornichoner, men vi lader dem blive lidt større.
Drueagurker, dild, laurbær og chili fra egen have. Meget tilfredsstillende 😇
Lagen er rørsukker og eddike, som er kogt.
Så henkoges drueagurkerne ved 110 grader i 45 minutter i vandbad.
Og klikker låget, så er processen vellykket, og glassene stilles i "spisekammeret".
Syltede drueagurker spiser vi til rigtig mange dejlige retter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar