mandag den 6. juli 2020

Tatar af røget lammekølle


I sådan et sygt dansk sommervejr må man gøre noget for at muntre sig op - som for eksempel at tilberede en mad til frokosten midt i den perverse storm med tatar af røget lammekølle...


Vi har fået røget en lammekølle fra vores lokale lammepusher - hos en lokal slagter


Alle sener og det meste fedt skal skæres fra - men man kan fint smage på det imens


Fraklippet ryger i øvrigt ud til hønsene


Og det er særdeles populært - smager sikkert også endnu bedre end regnorme
 


Så tilbage til vores egen menu - vi hakker det rene røgede kød i meget små tern



Og vi hakker radiser, løg og purløg fra haven



En bund af hovedsalat på rugbrødet


Så er tatar-blandingen - næsten - klar på brødet



Men vi mangler det helt afgørende ovenpå - en rå æggeblomme - hønsene giver tilbage


Velbekomme! - og sikken det smagte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar